Pages

14 de setembre 2009

15a temporada


Segurament aquesta és la gran notícia: el manteniment d’una programació estable de cinema en versió original i música a la ciutat de Tarragona i per extensió a tot el Camp de Tarragona. Així doncs, gràcies a la confiança dipositada en l’associació cultural Anima’t per part del públic i les institucions públiques podem presentar una proposta per als propers mesos del Tarragona Cultura Contemporània (TCC).
De la programació del darrer trimestre de l’any cal destacar el següent:
Prescindim d’un escenari capdavanter com ho ha estat el Groove Bar després de 6 anys de programació. Durant el trimetre que ve només hi farem un concert. La retallada pressupostària que hem patit no ens permet mantenir aquesta programació que era una autèntic luxe per a la ciutat.
Durant els diumenges de novembre farem un cicle de cinema centrat en els drets humans i el medi ambient. El cicle que compta amb el suport del GEPC i Ecologistes de Catalunya i la direcció artística de Xavier Vaqué. Els diferents directors vindran a presentar els seus treballs compromesos que només s’han projectat en festivals.
Davant de l’èxit aconseguit la temporada passada amb els concerts que es van programar a la Sala Trono s’ha impulsat la programació en aquest espai teatral amb una actuació mensual.
Es continua treballant amb la implicació dels diversos agents musicals que ajuden a diversificar la programació i a impulsar les diferents iniciatives que hi ha al territori: Stigia, XXL Produkziones, Festival Hipersons, Batabat, etc.
Amb aquesta nova temporada s’obre un nou horitzó a hores d’ara és incert com a conseqüència de la política cultural que està impulsant el consistori actual i que esperem que ben aviat clarifiqui el futur d’aquesta programació.

Tarragona, setembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada