Pages

20 de febrer 2006

Criteris de programació de l’associació cultural anima’t per a la programació estable de música del TCC

Anima’t gestiona una programació estable de música entre els mesos d’octubre i maig a diversos equipaments públics i privats de Tarragona que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona, el Departament de Cultura de Generalitat i la Diputació de Tarragona.

Els criteris de programació que defineixen la programació des del 1994 són els següents:
  1. Potenciar l’escena de base i intermitja.
  2. Fomentar l’estabilitat de l’oferta davant l’excepcionalitat.
  3. Evitar programar els grups que hagin tocat a la ciutat en els sis mesos anteriors a la data de programació proposada.
  4. No competir amb d’altres iniciatives públiques o privades existents. (Per aquest motiu al TCC no hi trobareu gaires grups de Tarragona i del Camp, ja que si els programessin entraríem en competència amb les iniciatives existents.)
  5. Presentar les propostes artístiques internacionals, estatals i nacionals amb l’objectiu de que la programació sigui el més diversa i representativa de la creativitat
  6. Dinamitzar la industrialització del sector. Consolidar les prestacions tècniques de les sales de concert, no només per als concerts que produeix Anima’t, sinó que per a què estiguin a disposició de promotors i grups en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada